Roust Spær A/S – hvad vi kan gøre for dig

Roust Spær A/S producerer og leverer træbasserede spær til ethvert byggeri.

Vores ambition er at være din fleksible leverandør til byggeriet.

Her får du en virksomhed, der er bygget op over mange års erfaring i branchen som kommer dig til gode i ethvert henseende.

Hos Roust Spær får du
• Fabriksfremstillede spær efter dit design
• Kviste efter eget design
• Kvalificeret råd og vejledning

Vores ingeniører og bygningskonstruktører har mere end 25 års erfaring i at tegne spær på alt fra simple bygninger til store, komplekse projekter. For at du får det bedste resultat, sammensætter vi det rigtige team fra sag til sag i forhold til projektering og tilsyn. Vi deltager gerne allerede i den tidlige projekteringsfase.

Vi arbejder dagligt på at forbedre samlingsdetaljer og undersøge markedet for bedre og mere bæredygtige produkter således, at du får den bedste rådgivning omkring mulige løsninger.

Få support til dit projekt
Er du i gang med tegnearbejdet på en bygning og i tvivl om konstruktioner og samlingsdetaljer, er du meget velkommen til at kontakte os for hjælp til mulige konstruktionsløsninger. Vi udarbejder gerne et tilbud på spær, så du får klarhed over økonomien i dit byggeprojekt.

Se vores medarbejdere her

Montering af spær
Når dit spær skal monteres, udføres det altid af din entreprenør, f.eks. efter Træbranchens Oplysningsråds anvisninger. Fastgørelse og afstivning sker altid efter din rådgivers anvisning.

Kort fortalt: Roust Spær er ordreproducerende virksomhed, med ansvar for statik på leverede varer. Øvrige beregninger og eftervisninger kan ikke tilbydes af Roust Spær.

Kvalitetsstyring
Alle vores produkter bliver fulgt til dørs af en effektiv kvalitetsstyring. Vi er tilsluttet alle relevante kontrolordninger i både Danmark og Tyskland.

Bæredygtig produktion
Vi arbejder bevidst med miljø og råvarer. Grundholdningen bag vores bæredygtige produktion er at undgå alt spild. Træ af dårlig kvalitet anvendes til emballage. Savsmuld og afskæring bruges til opvarmning i eget varmeværk.